Tuesday, July 3, 2012

"ORANGE IS THE HAPPIEST COLOR" frank sinatra



Πορτοκαλί: Ένα χρώμα τόσο ζωηρό, γλυκό και ζεστό, που στην όψη του, ο νους μας κάνει χιλιάδες συνειρμούς και τρέχει αμέσως σε εικόνες καλοκαιρινές και τόσο μαγευτικές, όπως η όψη του ουρανού την ώρα που δύει ο ήλιος μέσα στη θάλασσα, η εικόνα του φεγγαριού ένα βράδυ με Πανσέληνο, όπως η αποψινή, ή μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά και μας φέρνει στο νου, το χρώμα των μπαχαρικών της Ανατολής.


Αυτό το χρώμα που μας χαρίζει τόση ζωντάνια, κοινωνικότητα και αισιοδοξία, είναι καιρός να του προσφέρουμε τη θέση που του αξίζει μέσα στο σπίτι ή το χώρο εργασίας μας.
 
handsremember.tumblr.com
thebeautifulsoup.com
                                                       
Είναι πολύ όμορφο να βάλουμε μερικές πορτοκαλί πινελιές στο χώρο μας, είτε χρησιμοποιώντας ένα έργο τέχνης, είτε κάποιο ιδιαίτερο αντικείμενο ή έπιπλο βαμμένο στο χρώμα αυτό! Αμέσως θα έρθει μία νότα αισιοδοξίας στο δωμάτιο και αν ο χώρος έχει δυτικό προσανατολισμό, κάθε απόγευμα την ώρα της Δύσης θα γίνεται παραμυθένιος, αντανακλώντας παντού πορτοκαλί αποχρώσεις.


wildfiire.tumblr.com


Αν πάλι, είστε από αυτούς που δεν φοβούνται τις έντονες αποχρώσεις, τολμήστε να βάψετε έναν ολόκληρο τοίχο, μία κολώνα που βρίσκεται ελεύθερη στο χώρο ή ακόμα και μια ολόκληρη σκάλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

















Τα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα μαζί του είναι το τυρκουάζ και το φούξια, αλλά τα συνδυάζουμε πάντα προσεκτικά και με μέτρο, για να μην έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

designismine.blogspot.com
houzz.com
camillestyles.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...